Iulius Service Constanta
aaa

Oferim diagnoza auto pentru verificarea starii de functionare a turbinei auto.

O turbina defecta, cu ax rupt sau geometrie blocata, nu face presiune de aer in intercooler, senzorii masoara aceasta presiune si testerul masoara valorile indicate de senzori. Diagnoza se face pe loc sau in mers, se pot face grafice de putere, asemanatoare celor de dynatest, se poate evalua in procente cati cai putere au ramas din puterea initiala a masinii noi.

Alte informatii va oferim in dialogul din forumul de mai jos:

Service Constanta    Testul Dinamic al Turbocompresorului
Iulius Service Constanta
Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
2014.04.25

Iannis, o verificare a turbinei cu testerul este 30 RON. Aflam si km reali in aceeasi bani. Adresa este strada Interioara 4 din Constanta, imediat pe dreapta cand intri pe strada.
iannis
2014.04.04

Salut.As dori un test pentru turbo.A intrat in limp mod.Si dupa ce am oprit motorul si repornit a mers normal.Nu mi aparut nimic pe bord.Si verificat cam cite km are masina.cat ma costa?Am o scoda octavia 2009 1.9 tdi 105 cp.Si adressa varog MERSI
2013.03.06

Ne auzim la telefon 0722303140, pentru a sti cand doriti sa veniti in service pentru diagnoza turbinei de Golf, Domnule Lucian Son
2013.03.06

Nu silviu, nu trebuie programare pentru diagnoza parametrilor turbinei, suna doar cu o ora inainte la 0722303140, diagnoza o faci cu mine:)
Lucian Son
2013.03.04

Buna ziua.As dori si eu o diagnoza pentru o turbosuflanta la un Golf 4.Cum sa procedez?
silviu
2013.03.03

Pt.diagnoza turbosuflatei trebuie programare?Multumesc!
2012.09.01

Domnule Stan Lucian, daca fumul este alb, si acuzati faptul ca merge in trei pistoane, cred ca aveti pierdere de compresie pe o camera de ardere, verificati compresia si daca amesteca ulei in vasul de antigel, poate daca baga aer in vas, nu cred ca este turbosuflanta, nu ar merge in trei, ar scoate fum gri albastrui.
stan lucian
2012.08.20

am si eu o problemea la un bmw 520 diesel ,parca ar merge in trei pistoane (injectoarele sunt verificate)scoate fum alb si mult si motorul tremura.cine mi-a spus k ar fi turbosuflanta.nu stiu ce sa fac daca as scoate turbina as putea sa o aduc la dvs sa o verificati?
2012.01.10

evaluam pentru dumneavoastra uzura din axul si bucsele turbinei, constatam daca uleiul si-a pierdut proprietatile si daca a afectat capacitatea compresorului de a alimenta motorul cu aer la paramentri prescrisi de producator (intre 1,7 - 2,4 atmosfere), stabilim daca intercoolerul este sau nu plin de ulei
2012.01.10

Un test al turbinei auto facut la timp costa 30 RON dar inseamna mult pentru linistea dumneavoastra
Pag:  1  2 
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2024 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics