Iulius Service Constanta
aaa

Noi suntem Auto Service Iulius din Constanta.

Clientii ne numesc simplu, IULIUS SERVICE.

Adresa la care ne gasiti in Constanta este Strada Interioara 4, in incinta Farmavet, care se afla in spatele silozului Comcereal de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, ne aflam pe strada cu Comprest Util, preparatorul de betoane, sau, daca veniti de la halta Traian, si treceti de liniile de cale ferata, suntem pe a patra strada la dreapta dupa linii.

Ne ocupam inca din anul 2006 de reparatii automobile, in prezent avem autorizatie de functionare ca service de automobile si autoutilitare pana la 3,5 tone, eliberata de RAR (Registrul Auto Roman) pentru orice marca auto.

Pentru unii din cei 10000 clienti din fiecare an, care ne cunosc, aceste informatii nu sunt necesare, noi am intrat de mult in randul atelierelor auto din Constanta competente pentru toata gama de reparatii, incepand cu mecanica, electrica, diagnoza, tinichigerie si vopsitorie auto, incarcare freon in instalatiile auto de aer conditionat, reparat injectoare sau pompe de injectie, testat si inlocuit turbine auto, si asa mai departe.

Pentru cei care nu ne cunosc atat de bine, este bine de stiut ca la prima sosire in service, constatarea defectelor mecanice (masina pe elevator) este oferita gratuit, daca se continua cu o reparatie in atelierul nostru, de minim 100 RON. Altfel, atat costa o diagnoza la noi in atelier.

Nu exista masina sa nu o putem repara, chiar daca e vorba de calculatoare defecte, exista solutii, cum ar fi sa le reparam, sa le inlocuim cu altele noi si sa le reprogramam, sau de ce nu, daca e cazul, il inlocuim cu un calculator nou, reprogramat de noi.

Va asteptam.

Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
2013.02.02

Domnule Catalin, o vopsire exterioara presupune manopera de 1800 RON si materialke de 1000-1200 RON. Dar in anumite situatii, (automobil mic, culoare nemetalizata, fara dezechipare) pretul s-a redus pana la 2400-2600 RON. Decolantarea cred ca nu ridica probleme suplimentare de cost
catalin
2013.02.01

buna ziua, cu sczele de rigoare va rog sa/mi comunicati care ar fi pretul maxim la care ar putea ajunge vopsirea completa exterioara a unei skoda fabia breack, culoare verde deschis initial cu schimbare in verde inchis. *necesita indepartarea colantarii initiale in zona geamurilor. cu multumiri.
2013.01.31

Domnule Vali, pretul de pe site http://www.iulius-service.ro/pag.php?cat=35&pag=cel-mai-mic-tarif-pentru-revizii-auto-din-constanta reprezinta pretul manoperei, materialelor, (filtre , ulei) cu TVA inclus. In functie de preferintele dvs (marca de ulei, marca de filtre) pretul poate sa creasca sau sa scada, dar noi va oferim orientativ o idee de care ar putea sa fie, in medie, o revizie completa (4 filtre, ulei si manopera). Manopera pt revizie este 80 RON, si este inclusa in costul de 470 RON. Pentru detalii complete si preturi finale ale pieselor, va rog sunati la 0728325763 unde colegul meu Stefan, va informeaza cu tot ce doriti.
vali
2013.01.31

Buna ziua, as dori sa fac si eu revizia la un peugeot 206 hdi. Pretul afisat pe site de 470 ron fara tva include si manopera sau doar piesele? Va multumesc!
2013.01.13

Va rog sa sunati la 0722303140 pentru programare sau sa veniti la atelierul nostru din strada interioara 4 pentru curatarea injectoarelor cu ultrasunete, pret 50 RON cu injectoarele demontate
Cojocaru Remus
2013.01.09

Buna Ziua, am si eu un opel ascona CC 1.6 Diesel din 1986, ma intereseaza sa curat injectoarele, cat m-ar costa daca le aduc la Dstra demontate?
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2024 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics