Iulius Service Constanta
aaa

Noi suntem Auto Service Iulius din Constanta.

Clientii ne numesc simplu, IULIUS SERVICE.

Adresa la care ne gasiti in Constanta este Strada Interioara 4, in incinta Farmavet, care se afla in spatele silozului Comcereal de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, ne aflam pe strada cu Comprest Util, preparatorul de betoane, sau, daca veniti de la halta Traian, si treceti de liniile de cale ferata, suntem pe a patra strada la dreapta dupa linii.

Ne ocupam inca din anul 2006 de reparatii automobile, in prezent avem autorizatie de functionare ca service de automobile si autoutilitare pana la 3,5 tone, eliberata de RAR (Registrul Auto Roman) pentru orice marca auto.

Pentru unii din cei 10000 clienti din fiecare an, care ne cunosc, aceste informatii nu sunt necesare, noi am intrat de mult in randul atelierelor auto din Constanta competente pentru toata gama de reparatii, incepand cu mecanica, electrica, diagnoza, tinichigerie si vopsitorie auto, incarcare freon in instalatiile auto de aer conditionat, reparat injectoare sau pompe de injectie, testat si inlocuit turbine auto, si asa mai departe.

Pentru cei care nu ne cunosc atat de bine, este bine de stiut ca la prima sosire in service, constatarea defectelor mecanice (masina pe elevator) este oferita gratuit, daca se continua cu o reparatie in atelierul nostru, de minim 100 RON. Altfel, atat costa o diagnoza la noi in atelier.

Nu exista masina sa nu o putem repara, chiar daca e vorba de calculatoare defecte, exista solutii, cum ar fi sa le reparam, sa le inlocuim cu altele noi si sa le reprogramam, sau de ce nu, daca e cazul, il inlocuim cu un calculator nou, reprogramat de noi.

Va asteptam.

Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
2017.11.25

Buna ziua, am un golf 4 1.6SR hidramat cu 4 trepte(PRND321), cod cutie FDH 01M. Am probleme cu R dimineata la pornire cat este rece apa nu cupleaza deloc in R. Dupa ce se incalzeste apa singura solutie ca sa dau inapoi este sa ma duc cu schimbatorul in pozitia 1 apoi in R si cupleaza. Apoi daca scot din R si bag in D apoi in R cupleaza.In restul zilei aceasi operatiune trebuie sa o fac. Care sa fie cauza si un cost aproximativ? Ms frumos de raspuns. Sunt din judetul Galati.
2017.10.20

Bine v-am gasit! Exista "speranta" pentru un BMW 316ti (E46/N42B18A, fabricatie 2001, motor 1800 cm3, benzina, care se opreste in mers, pentru ca mai apoi (a 2-a zi) sa porneasca fara probleme si sa mai si ruleze (cateva zile, dupa care se repeta episodul)?
2017.09.22

Bună ziua, dețin un autoturism Audi A4 Avant, an fabricație 2012, model 2013, 2000 cm cubi, 130kw. Am o problemă la direcția electrică, în sensul că în unele momente cand virez tinde să se blocheze virand foarte greu. La bord nu se aprinde nici in martor iar tester nu apare nici o eroare. Se poate rezolva această problemă în service-ul dumneavoastră?
2017.06.19

Cristian, un element de vopsit, cu manopera si materiale, costa 350 lei, TVA inclus. Ai aripa spate dr de revopsit.
Cristian
2017.06.17

Buna seara.Am zgariat un logan albastru mineral chiar deasupra rotii din spate dreapta. Cat ar costa reparatia? Zgarietura este de la o usa metalica de garaj. Multumesc!
2017.06.15

Vopsire un element 350 lei (exemplu o usa) manopera si materiale incluse. Vopsire totala 3600 lei daca nu sunt probleme de tinichigerie sau 4000 lei pentru probleme mici de tinichigerie (maxim o zi de reparatii tinichigerie)
2017.06.13

Buna ziua, am un Hyundai Elantra 2012, ma intereseaza cat ar costa o vopsire pe usa fata dreapta si stanga, 2 zgarieturi mai adanci pe ambele usi, facute de caini. Culoarea masinii este neagra. Vopsire pret integral ma intereseaza si pretul pentru usile din fata separat.
2017.02.13

George, pentru Espero vreau sa verific daca nu este de la schimbatorul de lumini inainte de a spune cat costa
2017.02.13

Da, Radu, polish, 30-50 lei per element depinde de marime, manopera fara TVA
2016.11.29

Buna seara, Am pe vopseaua masini stropi de lavabil. Ii puteti scoate? Polish?
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2024 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics