Iulius Service Constanta
aaa

Noi suntem Auto Service Iulius din Constanta.

Clientii ne numesc simplu, IULIUS SERVICE.

Adresa la care ne gasiti in Constanta este Strada Interioara 4, in incinta Farmavet, care se afla in spatele silozului Comcereal de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, ne aflam pe strada cu Comprest Util, preparatorul de betoane, sau, daca veniti de la halta Traian, si treceti de liniile de cale ferata, suntem pe a patra strada la dreapta dupa linii.

Ne ocupam inca din anul 2006 de reparatii automobile, in prezent avem autorizatie de functionare ca service de automobile si autoutilitare pana la 3,5 tone, eliberata de RAR (Registrul Auto Roman) pentru orice marca auto.

Pentru unii din cei 10000 clienti din fiecare an, care ne cunosc, aceste informatii nu sunt necesare, noi am intrat de mult in randul atelierelor auto din Constanta competente pentru toata gama de reparatii, incepand cu mecanica, electrica, diagnoza, tinichigerie si vopsitorie auto, incarcare freon in instalatiile auto de aer conditionat, reparat injectoare sau pompe de injectie, testat si inlocuit turbine auto, si asa mai departe.

Pentru cei care nu ne cunosc atat de bine, este bine de stiut ca la prima sosire in service, constatarea defectelor mecanice (masina pe elevator) este oferita gratuit, daca se continua cu o reparatie in atelierul nostru, de minim 100 RON. Altfel, atat costa o diagnoza la noi in atelier.

Nu exista masina sa nu o putem repara, chiar daca e vorba de calculatoare defecte, exista solutii, cum ar fi sa le reparam, sa le inlocuim cu altele noi si sa le reprogramam, sau de ce nu, daca e cazul, il inlocuim cu un calculator nou, reprogramat de noi.

Va asteptam.

Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
Marian
2020.01.02

Buna ziua, As vreau sa stiu daca reconditionati etriere electrice pentru Renault Grand Scenic 2012, si la ce pret.
2019.11.29

Raspuns pt dl. Nazare Ilie : orice sistem de senzori de parcare e ok pt noi, dvs il achizitionati de la magazinele de profil si montajul il efectuam noi, 150 lei manopera pentru 4 senzori pe o bara fata
2019.08.22

Posed Logan MCV II și doresc să instalați sistem de asistență la parcare cu fața. Dacă aveți soluții, vä mulțumusc pentru răspuns! Cu respect, Ilie Nazare.
2019.06.24

Domnule Rosala Virgil, ne gasiti pe strada interioara4 nr 2A, la intrare pe partea dreapta, locatia apare pe site service www.iulius-service.ro
2019.06.24

Domnule Paltene, ne-am intalnit la service am vazut impreuna ca injectoarele sunt ok, probabil probleme ar fi cu turbina
2019.06.22

As dori reancarcarea cu freon a unui Logan Diesel din 2007.Cum pot lua legatura cu dvstra, trebuie programare ??? Va rog afisati locatia atelierului , nu apare nicaieri !!!
2019.06.20

Bună seara! Am reparat sistemul de injecție Delphi la d-voastră la un Ford Mondeo și se aude un țăcănit. Am fost la Ford și mi sa spus că nu sunt calibrate și este necesara înscrierea codului hexazecimal in calculatorul mașini pentru fiecare injector in parte deoarece acum merg pe codurile vechi și au o purjare diferită.Fara această operațiune poate afecta in timp, grav motorul.In rest merge bine dar trebuie rezolvată aceasta problemă. Daca mă puteți ajuta?
2019.06.08

150 lei, manopera pentru inlocuire electrovalvula de pe compresor
2019.06.08

Da, se poate, din pacate am vazut prea tarziu mesajul dvs, pretul unei cobstatari mecanice este 30 lei fara TVA, pretul unei diagnoze electrice este 30 lei fara TVA
2019.06.05

Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina second hand Peugeot 206 diesel din 2008 si as vrea sa fac o verificare tehnica generala la dv. in service, sambata, 08.06.2019. Va rog sa-mi comunicati pretul acestei verificari si disponibilitatea dv. la data solicitata. Cu stima, Adrian Mazuru 0722-631981
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2024 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics