Iulius Service Constanta
aaa

Noi suntem Auto Service Iulius din Constanta.

Clientii ne numesc simplu, IULIUS SERVICE.

Adresa la care ne gasiti in Constanta este Strada Interioara 4, in incinta Farmavet, care se afla in spatele silozului Comcereal de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, ne aflam pe strada cu Comprest Util, preparatorul de betoane, sau, daca veniti de la halta Traian, si treceti de liniile de cale ferata, suntem pe a patra strada la dreapta dupa linii.

Ne ocupam inca din anul 2006 de reparatii automobile, in prezent avem autorizatie de functionare ca service de automobile si autoutilitare pana la 3,5 tone, eliberata de RAR (Registrul Auto Roman) pentru orice marca auto.

Pentru unii din cei 5000 clienti din fiecare an, care ne cunosc, aceste informatii nu sunt necesare, noi am intrat de mult in randul atelierelor auto din Constanta competente pentru toata gama de reparatii, incepand cu mecanica, electrica, diagnoza, tinichigerie si vopsitorie auto, incarcare freon in instalatiile auto de aer conditionat, reparat injectoare sau pompe de injectie, testat si inlocuit turbine auto, si asa mai departe.

Pentru cei care nu ne cunosc atat de bine, este bine de stiut ca la prima sosire in service, diagnoza defectiunilor sistemelor electrice si constatarea defectelor mecanice (masina pe elevator) este oferita gratuit, daca se continua cu o reparatie in atelierul nostru, de minim 30 RON. Altfel, atat costa o diagnoza la noi in atelier.

Nu exista masina sa nu o putem repara, chiar daca e vorba de calculatoare defecte, exista solutii, cum ar fi sa le reparam, sa le inlocuim cu altele noi si sa le reprogramam, sau de ce nu, daca e cazul, il inlocuim cu un calculator nou, reprogramat de noi.

Pe scurt, ne vom imprieteni imediat ce ne vom cunoaste, probabil ca primul om pe care il veti intalni in service voi fi eu, Gigi, care fac uneori diagnozele auto. Sunt ajutat de colegii mei, eu spun ca sunt unii dintre cei mai buni din Constanta, dar nu trebuie sa ma credeti, trebuie sa verificati, mai ales, ca aveti prieteni de ai dvs. care ne recomanda.

Va asteptam.

Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
2017.02.13

George, pentru Espero vreau sa verific daca nu este de la schimbatorul de lumini inainte de a spune cat costa
2017.02.13

Da, Radu, polish, 30-50 lei per element depinde de marime, manopera fara TVA
2016.11.29

Buna seara, Am pe vopseaua masini stropi de lavabil. Ii puteti scoate? Polish?
Harcota George
2016.11.22

Buna ziua, am un Espero 1997, am o problema cu firul de la faza scurta, probabil este intrerupt pe undeva, deoarece becul nu primeste curent, cat m-ar costa inlocuirea ? Va multumesc
2016.09.12

Pentru Alex: vopsire 2 oglinzi: 130 lei per oglinda, manopera si materiale incluse
Alex
2016.08.10

Buna ziua, vreau sa-mi schimb oglinzile exterioare la masina(audi a6 2011). Imi cumpar din germania doar ca vor fi alta culoare decat masina. Cat ma costa sa le vopsesc(vin cu ele desfacute si va las carcasele). Culoarea masinii mele este negru pur, nemetalizat. Multumesc.
2016.05.26

Salut Iulian. Focus2, avariata, prag, stalp, usile... De vopsit ar fi 1200 lei 4 elemente, manopera si materiale. Partea de tinichigerie, ce se poate indrepta, ce tebuie luat nou sau din dezmembrari, nu stiu pana nu vad masina macar niste fotografii sa trimiti pe e-mail. Vorbim dupa ce primesc pozele. Tel 0722303140 si mail iuliusservice@yahoo.com
2016.03.24

salut am si eu o masina este avaraiata pe partea dreapta , pragu,stalpu,ambele usi cam cat m.ar costa cu totu ? este un ford focus 2 . multumesc
2014.04.25

Cristi, o vopsire exterioara fara elemente rufinite de reparat sau inlocuit, costa 2600 RON, cu manopera si materiale incluse.
cristi
2014.04.10

buna ziua,o vopsire completa exterioara pentru un daewoo cielo din 1998 la ce pret se ridica cu tot cu manopera,culoare este VERDE CANTERBURRY,va multumesc,O ZI BUNA
Pag:  1  2  3 
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2019 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics