Iulius Service Constanta
aaa

Reparam sisteme de aer conditionat auto, pentru orice automobil sau vehicul.

Avem experienta de mai mult de zece ani in reparatiile de acest tip, si am acumulat suficienta experienta sa pot spune ca nu exista masina careia sa nu ii redam capacitatea de a se raci pe timpul verii, asigurand celor din habitat placerea unei calatorii confortabile.

Freonul folosit este R134-A pentru automobilele fabricate pana in anul 2015. Echipamentul folosit pentru golire, cantarire, vidare reincarcare este nou, la fiecare doi ani il inlocuim, si in fiecare an ii inlocuim filtrele, pentru a nu va contamina freonul din instalatia dvs. cu particule metalice abrazive sau ulei reziduual in exces, sau apa.

Reparam compresoare in masura in care interventia se rezuma la partile exterioare ale compresorului (fulie, rulment, ambreiaj placa, suport, curea, regulator de debit. Ce nu facem, nu inlocuim pistoane de aluminiu, segmenti de teflon, sau rulmenti axiali interiori, nici Oringul mare de pe corpul compresorului.

Va prezint lista lucrarilor pe care le efectuam in atelierul nostru de aer conditionat, avem un service de aer conditionat foarte bun in Constanta:

Service Constanta    Incarcare Freon A/C pentru Automobile
Iulius Service Constanta
Service Constanta    Foto Stand pentru Incarcare Freon in Instalatia de Aer Conditionat Auto
Iulius Service Constanta
Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
2022.07.22

Dle Simionov, se poate inlocui compresorul, sunati la 0722303140 pt confirmarea programarii
2022.07.22

Se poate inlocui fulia sau rulmentul exterior fulie
2022.07.11

Bună ziua. Am un Opel corsa D la care face zgomot tare rulmentul de la compresor. Se poate face ceva?
2022.06.27

Compresor ac renault megane 2 2007 nefuncțional.Se poate face o programare.Multumesc
2022.06.20

Buna ziua.am o problema la sistemul de ac cand pornesc clima se opreste motorul.mentionez ca si in timpul cand este oprit motorul se aude un scartiit.Can pot trece pentru o constatare?
2022.03.22

Salut Valentin, cred ca putem face o lista impreuna cu piese si accesorii inclusiv ECU si modul AC, radiator racire, evaporator, dezumidificator, senzor presiune, tubulaturi, compresor, etc probabil daca le iei din dezmembrari plus manopera depasesti 3000 de euro sa pui instalatie de AC pe masina de acum, care nu are AC
2022.03.19

Buna ziua , Am un hyundai accent 2007 fara AC . As dorii sa imi spuneti daca puteti monta acest accesoriu . Sunt constient ca va fi costisitor. Multumesc
2022.03.14

Buna ziua Eduard, Manopera pentru inlocuirea unui calorifer de golf 5 este 650 lei fara TVA. Caloriferul cred ca este in jur de 300 lei. Cu stima Gigi Tulumb Sef Service Tel 0722303140
2022.03.13

Buna ziua, am o problema la un golf 5, cu caloriferul de habitaclu. Am schimbat termostatul ca nu mi mai urca apa la 90 de grade, statea numai la 70.. Dupa schimbarea termostatului, 2,3 zile a băgat cald, dupa aceea baga călai.. Cat ar dura manopera si pretul ei pentru schimbarea caloriferului, mulțumesc!
2022.03.13

Buna ziua, am o problema la un golf 5, cu caloriferul de habitaclu. Am schimbat termostatul ca nu mi mai urca apa la 90 de grade, statea numai la 70.. Dupa schimbarea termostatului, 2,3 zile a băgat cald, dupa aceea baga călai.. Cat ar dura manopera si pretul ei pentru schimbarea caloriferului, mulțumesc!
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2024 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics