Iulius Service Constanta
aaa

Reparam sisteme de aer conditionat auto, pentru orice automobil sau vehicul.

Avem experienta de mai mult de zece ani in reparatiile de acest tip, si am acumulat suficienta experienta sa pot spune ca nu exista masina careia sa nu ii redam capacitatea de a se raci pe timpul verii, asigurand celor din habitat placerea unei calatorii confortabile.

Freonul folosit este R134-A pentru automobilele fabricate pana in anul 2015. Echipamentul folosit pentru golire, cantarire, vidare reincarcare este nou, la fiecare doi ani il inlocuim, si in fiecare an ii inlocuim filtrele, pentru a nu va contamina freonul din instalatia dvs. cu particule metalice abrazive sau ulei reziduual in exces, sau apa.

Reparam compresoare in masura in care interventia se rezuma la partile exterioare ale compresorului (fulie, rulment, ambreiaj placa, suport, curea, regulator de debit. Ce nu facem, nu inlocuim pistoane de aluminiu, segmenti de teflon, sau rulmenti axiali interiori, nici Oringul mare de pe corpul compresorului.

Va prezint lista lucrarilor pe care le efectuam in atelierul nostru de aer conditionat, avem un service de aer conditionat foarte bun in Constanta:

Service Constanta    Incarcare Freon A/C pentru Automobile
Iulius Service Constanta
Service Constanta    Foto Stand pentru Incarcare Freon in Instalatia de Aer Conditionat Auto
Iulius Service Constanta
Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
Marius
2018.01.24

Buna ziua Va rog un pret pt schimbare compresor Ac + incarcare instalatie, testare etc. Masina: seat toledo Tdi 2001 cod motor ALH. ps: uleiul folosit pt compresorul in cauza (Sanden) este original sau un echivalent(universal)? Va multumesc.
2017.08.29

Nu Silviu, fara demontare nu se poate repara
Silviu
2017.07.12

Am un megane 2 1.5 dci si am joc la fulia la compresorul de ac.Se poate repara fara a demonta compresorul?multumesc
2016.05.27

Depinde de compresor, trebuie sa il vad sa vad daca se repara sau nu la noi
edy
2016.05.16

reparati si compresoare auto ac
2015.08.20

Gabi, inlocuirea vaporizatorului din bord presupune demontarea bordului. Costul de demonontare pentru bord este de 450 RON fara TVA.
gabi
2015.05.06

buna ziua, cat costa schombarea de vaporizator AC (cel din bord), si cat dureaza, masina este bmw 316 din 2001, 19 benzina, astept raspuns pe emil:gradu79@yahoo.com.
2013.06.06

Marian, daca ai pierdere de un por desfacem radiatorul si il probez la presiune, il sudez si il remontez pentru 150 RON. Suna la Stefan 0728325763 pentru programare
2013.06.06

Marian, o incarcare cu freon la Logan costa 130 RON, cu manopera, freon si ulei inclus, plus golire, vacuumare si test etanseitate
MARIAN
2013.05.03

Buna ziua,am un Logan cu A.C. si am fost la un service am completat cu freon,iar dupa o saptamana nu mai avem deloc.Masina nu a fost implicata in nici un accident.Mentionez ca si in ultimi 2 ani am completat in fiecare vara pentru ca se pierdea,dar ma tinea toata vara.La service-ul la care am fost au conectat instalatia la un compresor ( fabricat de ei ) si au observat ca in 45 de minute s-a pierdut o 1/2 de atmosfera, ca are un por dar nu il pot localiza.As vrea sa stiu daca se poate face ceva,si cat ar costa.Multumesc.
Pag:  1  2 
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2019 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics