Iulius Service Constanta
aaa

Diagnoza computer de bord cu tester profesional (auto 1996-2011)

Folosim testere clasice sau versiuni noi, update recent pentru automobile noi, testere de tip AUTEL & ELM (universale), LEXIA3 (Peugeot & Citroen), CLIP (Renault, Dacia, Logan, Nissan), VAG & VCDS (VW, Audi, Skoda, Seat), INPA-BMW, OP-COM (Opel), FORD-SUPER, FIAT-SUPER si altele similare cu cele folosite de reprezentantele auto.

Folosim echipament de diagnoza computerizata pentru identificarea codurilor de defect la motor, cutia de viteza, ABS, airbag pentru toate marcile auto : BMW, AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, RENAULT, FIAT, LOGAN, NISSAN, ALFA ROMEO, OPEL, HYUNDAI, CHRYSLER, DAEWOO, VOLVO, FORD, PEUGEOT, MITSUBISHI, TOYOTA, SUZUKI, CHEVROLET, KIA, HONDA, CITROEN, etc.

Pretul unui test este 70 lei. Proceduri de lucru din domeniul diagnozei auto, amintim:

 

Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
2020.11.02

Buna ziua,un element de revopsit pe alta culoare 450 lei fara TVA
2020.11.02

Buna ziua, Va astept la service de marti pana joi la ora 8,30. facem o diagnoza si dupa aceea vedem ce e de facut
2020.11.02

Buna ziua!Pentru un Opel Corsa din 98 cu cutie automata as dori o programare va rog.Nu îmi functioneaza indicatorul de viteza din bord.Multumesc anticipat!
2020.11.02

Buna ziua!Pentru un Opel Corsa din 98 cu cutie automata as dori o programare va rog.Nu îmi functioneaza indicatorul de viteza din bord.Multumesc anticipat!
2019.11.29

Va astept pt diagnoza
Percsi
2019.07.10

As dori o diagnoza renault megane 2 sedan, nu merge ventilatie, alarme pe bord
2019.04.20

Doamna Vivi Vranceanu, diagnoza o putem face si luni, dupa ora 9,00, pana la 17,00. Revopsirea bara recomand dupa Pasti, incepand de luni, dar vorbim despre revopsire cu ocazia diagnozei. Tel 0722303140
2019.04.19

Ma interesează să mă programați la o diagnoza a mașinii, marca opel corsa. In acelasi timp doresc si o programare pentru vopsit si îndreptat aripă. Am gasit-o zgariata in parcare. Va mulțumesc!
2019.03.06

Domnule Balaban, manopera pt inlocuire set discuri, 110 lei (fata sau spate). Diagnoza costa 30 lei fara TVA.
Balaban Ioan
2019.03.04

Pentru Toyota Yaris Diesel, an fabricatie 2007, va rog sa-mi comunicati un pret estimat pentru urmatoarele: - inlocuire discuri si placute frana pe fata (doar manopera, discurile si placutele le am); - diadnosticare instalatie aer conditionat (functioneaza aleator pe racire, cu perioade anormale in care baga aer la temperatura mediului si perioade in care baga aer rece cum ar fi normal conform setarii temperaturii, iar butoanele din bord pentru comenzi ac nu mai sunt iluminate si nu se mai vad pe timpul noptii).
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2023 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics