Iulius Service Constanta
aaa

Fiind o reparatie periodica (90,000 km la benzinare si 128,000 km la diesele) de obicei cureaua de distributie nu ridica probleme. Totusi, in 5-10% din cazuri datorita dezinformarii cumparatorului de auto second hand, sau pieselor de schimb de proasta calitate,  cureaua de distributie se rupe cu efecte devastatoare pentru motorul in cauza (supape indoite, garnitura de chiuloasa de inlocuit, eventual alte distrugeri, simeringuri, ghiduri supapa, evident cureaua de distributie, rolele, intinzatorul, eventual pompa de apa si altele).

Manopera pentru inlocuirea unui kit de distributie la un motor transversal este de 550 RON, daca nu exista o promotie anuntata pentru aceasta operatie. Pentru motoarele logitudinale (Audi A4, VW Passat B4,B5, B6, etc) acolo unde se desfac in plus bara fata, radiatoarul de racire, radiatorul de A/C, traversa fata, cadrul motor, eventual faruri, grila, etc) manopera este 800 RON.

Problema cea mai frecventa care apare ca urmare a montarii incorecte a curelei de distributie este punerea incorecta la punct. Fatal pentru diesele care nu vor porni, in schimb benzinarele mai pleaca ajutate, dar merg neregulat, tremura si performanta motorului este foarte scazuta, se incalzesc motoarele samd. Se intampla sa sara de la punct o curea de distributie atunci cand automobilul pleaca tras de alt automobil (iarna se intampla mai frecvent). Se poate sa sara si cate doi dinti in asemenea cazuri se recomanda schimbarea curelei de distributie, care probabil are urme de deteriorare (dinti fisurati, desprinsi, tociti etc)

Reglarea avansului se face relativ usor la benzinare, delcoul se misca in fata sau spate pana se atinge punctul optim de functionare (pret 70 RON). Reglarea avansului la diesele se face mai greu, pretul de 150 RON, folosirea testerului este esentiala, mai putin pentru auto de generatie mai noi (2005-) la care avansul se face de catre ECU, reusim sa determinam doar care sunt cauzele si sa actionam asupra acestora (injectoare, senzori, pompa de injectie, punere la punct gresita, uzuri)

Service Constanta    Inlocuire Curea Distributie si Kit
Iulius Service Constanta
Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
2020.12.11

Mihai, te rog un mesaj pe whats up cu seria de sasiu la 0722303140 sa stiu ce piese comand
Mihai
2020.11.04

Buna ziua, total costuri pentru un Passat b5.5 1.9 TDI 96kW, pret total pentru piese + manopera ?
2020.10.26

Buna ziua Claudiu, sa stabilim o programare, am nevoie sa caut un blocator de lant distributie de acest model sa vad unde il gasesc.
2020.09.24

Va salut. Pentru un HYUNDAI I20, putem face o schimbare de kit distributie la dumneavoastra? Si cat ar costa? Kit-ul de distributie il avem. Mersi.
2020.02.18

Felix, distributia de inlocuit 450 lei fara TVA, manopera
2020.02.18

Inlocuirea unui kit de distributie pe lant fara TVA 2200 lei.
Nicu
2020.02.05

Cît ma ajunge schimb distributie lant pinioane la mercedez c180compresor benzina
Nicu
2020.02.05

Cît ma ajunge schimb distributie lant pinioane la mercedez c180compresor benzina
Felix
2019.12.03

Cat ma costa distribuția la Passat b6 16tdi din 2010
Felix
2019.12.03

Cat ma costa distribuția la Passat b6 16tdi din 2010
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2024 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics