Iulius Service Constanta
aaa

Varianta mecanica sau electrica, pompa de servodirectie are sarcina de a oferi forta necesara casetei de servodirectie, pinionul din caseta de directie antranand cremaliera din caseta care se deplaseaza stanga - dreapta, preseaza prin bielete si capetele de bara asupra rotii din fata,  astfel, o miscare usoara de volan, fara efort, induce o forta semnificativa necesara asigurarii controlului, in siguranta, asupra directiei automobilului, asupra rotilor din fata.

Cauze cum ar fi griparea, defectiuni electrice, lovirea, avarierea si infiltrarea apei in calculatorul pompei, sau lipsa lichidului de servo, declanseaza simptome de defect ale servodirectiei, cum ar fi rotirea greoaie a volanului, "scarturi" adica actionarea sacadata a volanului, zgomote, scartzait, etc. Inlocuirea pompei electrice noua, se face odata cu rescrierea sa, si recalibrarea senzorului optoelectronic din volan (senzorul de pozitie volan). Pentru inlocuirea cu pompe second hand, rescrierea nu mai este necesara, dar recalibrarea senzorului optoelectronic, da. Atentie la rotirea accidentala a volanului care provoaca ruperea panglicii de la airbag, la inlocuirea pompei, sau a casetei de directie. 

Recomand reglarea unghiului rotilor pe un stand de verificare a directiei, intotdeauna la inlocuirea elementelor de directie, caseta, cap bara, bieleta de directie. Cauciucurile nu se vor mai uza prematur, autoturismul nu va va trage dreapta sau stanga, iar ESP-ul nu se va aprinde in mers!

Mecanicii nostri va stau la dispozitie cu acest tip de reparatie, care daca este executata cu grija, nu exista riscuri.

Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2024 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics