Iulius Service Constanta

Stimati clienti, Iulius Service va face oferte sponsorizate de polite RCA si CASCO, cu reduceri de pana la 20% fata de cotatia asiguratorului, in functie de numarul de vizite in atelierul Iulius Service din Constanta din anul anterior si de valoarea interventiilor, exprimate in RON, pentru manopera si piesele platite catre atelierul nostru (de exemplu, la editarea unei polite RCA 2012, pe 12 luni, se tine cont de clasamentul vizitelor in 2011, ultimele 12 luni si clasamentul sumelor platite pe reparatii).

Procentul de 20% discount se ofera clientului cu interventiile de valoare maxima in anul anterior, cu nr de vizite maxim, ponderea importantei criteriilor fiind 70% pentru suma facturata, 30% pentru numarul maxim de vizite. Fiecarui client care a beneficiat de serviciile noastre in anul anterior, i se cuvine o reducere din polita RCA sau CASCO, dar in baza clasamentului pe care il generam automat din programul de intocmire devize, fiecaruia i se cuvine o alta cota de reducere. Astfel, va propun oferte personalizate, in calitate de client al Iulius Service din Constanta, cu conditia ca , totusi, asigurarea sa se faca la unul din partenerii nostrii seriosi din domeniul asigurarilor, cum ar fi Uniqa (fost Unita), Generali-Ardaf, Omniasig, Allianz asigurari, BT asigurari, Asirom. In ceea ce priveste Astra si BCR asigurari, avem inca rezerve privind sponsorizarea politelor lor,  din cauza intarzierilor platilor unor lucrari efectuate de clientii d-lor in atelierul nostru. Dupa rezolvarea platilor, si aceste societati de asigurare vor fi acceptate in programul de sponsorizare a politelor.

Desigur exista o limita lunara pe care atelierul nostru o poate suporta, dar deocamdata ne exprimam speranta ca vom reusi sa ne tinem de cuvant, si atata timp cat anuntul nostru poate fi citit pe site, va asiguram ca va sponsorizam dupa regula primul venit, primul servit.

Ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0722303140, telefonul meu, sa stabilim care este reducerea de care beneficiati pentru anul in curs la plata politei RCA sau CASCO, in functie de criteriile descrise si asiguratorul la care intentionati sa aplicati pentru polita de asigurare.

Aflati cum sa economisiti bani: comparati asigurarile auto si puteti cumpara online RCA ieftin cu livrare gratuita.

Aici puteti obtine in 3 pasi rapizi un RCA ieftin: comparati ofertele din piata, alegeti si comandati asigurarea auto obligatorie potrivita pentru masina dumneavoastra. Va oferim cele mai bune oferte de la toate societatile de asigurari din Romania, din care sa alegeti asigurarea dorita la cel mai bun pret. In cazul platii online cu cardul puteti primi o copie a asigurarii RCA pe adresa de email in doar 5 minute de la comanda (Livrare electronica). Comanda acum un RCA ieftin si beneficiezi de livrare gratuita !

Nume *
Email (nu va fi afisat)
Tel/Web
Mesaj
Cod securitate *
Iulius Service Auto detine autorizatie de service pentru aproape toate tipurile de masini

Operatiuni ce se pot executa:

vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoza, reparatii sistem climatizare, reparatii parbrize si ferestre, reparatii motoare,

reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie
reglare unghiuri directie, montare instalatii audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto
inlocuire parbrize si ferestre, diagnoza auto

Alte servicii:

tuning autopolish autoparcare autochiptuningasistenta pe soseletractare auto

Comercializam:

piese si accesorii auto

Suntem un service modern, complet utilat cu echipamente si scule absolut noi si moderne, achizitionate dupa 2006, cu sectie de mecanica, tinichigerie si vopsitorie, cu 6 mecanici, 4 tinichigii si 2 vopsitori, cu vechime medie de 10 ani, si experienta dovedita, bine cunoscuti ca profesionisti de piata auto locala. Politica firmei este sa mentinem preturile la un nivel minim, chiar in lipsa profiturilor noastre, pentru a fideliza clientela; Ne adresam tuturor posesorilor de automobile din judetul Constanta.
 
Service Auto
Copyright 2011-2018 © Iulius Service. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Expert Activ Design.

Valid XHTML 1.0 Transitional

auto-service-constanta.ro Web analytics